Jana Krescanko Dibáková, ktorá nahradila v moderátorskom kresle Michala Magušina (repre foto. TV JOJ/Na hrane)

Za uplynulý týždeň si televízia JOJ pripísala viacero úspechov. Diskusná relácia Na hrane dosiahla vo štvrtok najvyššiu tohtoročnú sledovanosť, show Bez servítky v access prime zaznamenala dosiaľ najvyšší podiel na trhu od začiatku svojho vysielania.

Diskusná relácie TV JOJ Na hrane po výmene moderátora konečne dosiahla vo štvrtok 25. marca najvyššiu sledovanosť v tomto roku v rámci univerzálneho publika, keď ju sledovalo až 362-tisíc divákov, zaznamenala 7,8 % sledovanosť a 20,3 % podiel, pričom zasiahla až 529-tisíc divákov (AvRch v 12+).

Kuchárska show Bez servítky, ktorú JOJ vysiela od začiatku januára každý pracovný deň v access prime, si získava čoraz viac fanúšikov a upevňuje si pozíciu na slovenskom trhu.

V piatok 27. marca si vyslúžila dosiaľ rekordný trhový podiel, až 19,5 % a druhú najvyššiu sledovanosť, až 7,1 %. Show si v piatok nenechalo ujsť až 330-tisíc divákov.

Bol to celkovo doteraz najvydarenejší týždeň Bez servítky, s priemernou týždennou sledovanosťou 6,7 % a podielom 16,8 %, keď si ju každý deň zaplo viac ako 300-tisíc divákov.

TOP programom týždňa z ponuky televízie boli Noviny TV JOJ, ktoré v stredu sledovalo až 617-tisíc divákov, hlavná spravodajská relácia JOJky tak dosiahla vynikajúcu sledovanosť 13,3 % a podiel 27,1 %.

Nespravodajskú ponuku televízie JOJ v prime time uprednostnili slovenskí diváci pred konkurenciou v utorok pri Novom živote (6,0 % sledovanosť s 280-tisíc divákmi) a v stredu so Slovanmi (7,9 % sledovanosť s 366-tisíc divákmi).

Pokiaľ správa neoznačí inak, dáta sú uvedené v cieľovej skupine 12+. Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie. Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním HOSTÍ.

© 2004 – 2021 PMT, s.r.o. , Všetky práva vyhradené. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA

(ts, red)

REKLAMAadv.:

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu