Po vlastnej edícii vín strednej triedy s názvom Slovenské Vinice, prichádza spoločnosť St. Nicolaus na trh s vlastnou edíciou ovocných destilátov pod názvom St.Nicolaus Exclusive Edition.

Spoločnosť St.Nicolaus tvrdí, že na Slovensku i vo svete rastie dopyt po kvalitných destilátoch a preto rozširuje svoj sortiment o nový produktový rad exkluzívnych ovocných destilátov.

Koncept pod názvom St.Nicolaus Exclusive Edition ponúkne zákazníkom 20 destilátov rozdelených do piatich produktových línií Special varietal, Extra delicious, Grand vintage, Master specialty, Barrel reserva.

Exkluzivitu edície má zvýrazniť aj jej dizajn, ktorý podčiarkuje úzka vysoká fľaša s etiketou s kombináciou prevažne čiernej a zlatej farby, podpisom majstra páleničiara, číslo flaše a korkový uzáver s medeným prstencom originality s vygravírovaným názvom Exclusive Edition.

vizual printu St. Nicolaus - destilaty.sk - Exclusive edition - 2
zdroj foto: 1st Class Agency

Nová kolekcia ovocných destilátov má aj špeciálny web destilaty.sk a jej uvedenie bude podporené printovou a online kampaňou.

Destiláty sa okrem vlastného e-shopu budú dať zakúpiť len v reštauráciách, špecializovaných predajniach a baroch, čo má podčiarknuť výnimočnosť značky.

Spoločnosť St.Nicolaus sa pokúša spojiť slovensko-maďarskú tradíciu a prvotriednu surovinu s francúzskym remeselným umením a precíznosťou. Na výrobu destilátov použila skúsenosti troch odborníkov.

Na výrobu destilátov dozerá páleničiar Attila Csobolya ale aj Patrick Brisset, známy francúzsky producent koňaku, jeho cenné rady využili hlavne pri produktovej línii Barrel Reserva.

Tretím odborníkom je Gyula Szanyó. Vyštudoval odbor inžinierstvo výroby destilátov na Univerzite Mateja Corvina v Budapešti a zatiaľ ako jediný zo Slovenska získal titul Master Palinka Engineer.

Vizuál náučného printu:

vizual printu St. Nicolaus -10 krokov ako spravne degustovat destilaty
zdroj foto: 1st Class Agency

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu