Na trhu vznikol pred tromi mesiacmi nový „obedový“ internetový portál, ktorý ponúka denné menu reštaurácii v prehľadnej forme. Správu sme aktualizovali aj o vyjadrenia Kamily Slašťanovej, zakladateľky projektu Menučka.sk.

Portál Menučka.sk založila Kamila Slašťanová po predchádzajúcich skúsenostiach v portáloch Menu.sk, Obedovat.sk, ZlavaDna.sk a Bookio.sk, pre ktoré predtým pracovala.

„V Menu.sk som pracovala 8 rokov, najskôr ako asistentka vo firme ktorá projekt prevádzkovala a neskôr 4 roky ako jeho projektová manažérka, až kým projekt nekúpil Atlas. V Obedovat.sk resp. firme Creative Web som pracovala 4 roky ako riaditeľka portálu Obedovat.sk a zároveň ako manažérka gastro sekcie portálu ZlavaDna.sk. Po predaji Obedovat.sk spoločnosti Zomato, som pomáhala tiež pri spustení projektu Bookio.sk. Menučka.sk je môj vlastný projekt, v ktorom sa snažím naplno využiť skúsenosti z minulých rokov,“ povedala pre masmedialne.info Kamila Slašťanová, zakladateľka Menučka.sk

Základom portálu je veľmi rýchle a jednoduché zobrazenie denného menu v okolí aktuálnej polohy, vyhľadanej adresy či v okolí konkrétneho bodu (objektu).

Portál ponúka aj možnosť vygenerovania vlastnej jedinečnej linky pre firmu, miesto či akýkoľvek iný objekt, cez ktorú sa dá k želaným výsledkom dostať hneď po zadaní do prehliadača. Tak si napríklad zamestnanci firmy môžu priamo cez link menucka.sk/vlastny-link, pozrieť denné menu v jej okolí.

„V čom chceme byt iní? Chceme zobrazovať denné menu návštevníkom veľmi rýchlo a prehľadne, podľa ich preferencií. Chceme byt iní v rozsahu ponuky, cieľom je aby ste si kdekoľvek na Slovensku u nás našli ponuku denného menu v okolí, resp. reštaurácii. Chceme sa venovať téme, denného menu a obedom, to je základná obsahová línia portálu. Všetky ostatné portály majú denné menu len ako doplnok komplexnejšieho obsahu,“ doplnila pre masmedialne.info Kamila Slašťanová.

Portál Menučka.sk, má po troch mesiacoch fungovania výborné ohlasy medzi používateľmi ako aj medzi prevádzkármi reštaurácií a návštevnosť postupne rastie.

Portál prevádzkuje aj vlastný blog  na rôzne témy z oblasti gastronómie. Popri ňou funguje aj nový youtube kanál, kde je už možné nájsť niekoľko rozhovorov na gastro tému, napr. s moderátorom a zabávačom Rišom Vrablecom či Jožkom Hollým.

Aktualizované:

Akýkoľvek nový web to bude mať veľmi ťažké s návštevnosťou, i napriek množstvu skúseností, ktorými Kamila Slašťanová disponuje.

Vo väčšine prípadov tieto nové projekty len „paršujú“ (sťahujú) dáta s denným menu z portálu restauracie.sme.sk, alebo zomato.com a nebude tomu s najväčšou pravdepodobnosťou inak ani v tomto prípade.

A nevýhodou zomato.com ale je, že po prevzatí portálu Obedovat.sk vypustili veľkú časť regiónov a miest zo svojho obsahu, takže podľa nášho názoru ich návštevnosť ďalej klesá.

Teda jednoznačným lídrom a najnavštevovanejším portálom v tomto segmente je portál skupiny Petit Press restauracie.sme.sk.

REKLAMAadv.:

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu